Recensioni i Ratchet and Clank Trilogy

Recensioni i Ratchet and Clank Trilogy

Dhjete vjet histori duhen celebruar apo jo? Menyra qe Sony dhe Insomniac zgjodhen eshte te ri-leshojne tre lojrat e para nga era e PS2 ne HD. Levizje e zgjuar nga ana e Sony-t? PO !

Recensioni i Twisted Metal

Recensioni i Twisted Metal

Seria e lojrave Twisted Metal eshte nje nga me te vjetrat ne historine e Playstation. Pas shume vitesh mungese, Twisted Metal rikthehet serish, tani per PS3, me gjithe aksionin dhe cmendurine qe e ka shoqeruar kete seri lojrash qe ne gjenezen e saj